Termostat T-Sense OLED (Bluetooth)

novinka
V predajni: 1 - 5 ks
86,00 € s DPH (71,67 € bez DPH)
ks

Kód: 1759
Výrobca: Fenix
Hmotnosť: 0.25 kg
Napätie: 230 V / 50 Hz
IP krytie: IP 21
klimatizácie (čistenie a servis)

 

Termostat T-Sense (Bluetooth)

Termostat T-Sense OLED kombinuje vlastnosti jednoduchého termostatu „s kolieskom“ a digitálneho termostatu s týždenným programom. Na ovládanie slúži otočný ovládač a dotykový senzor ("tlačidlo") integrované do OLED displeja.

Termostat je vhodný na podlahové kúrenie

Súčasťou balenia je podlahová sonda.

Funkcie:

  • Základný mod 

Termostat sa chová ako jednoduchý analógový termostat, s možnosťou riadenia útlmu po pilotnom vodiči. Po prvom spustení termostat overí, či je pripojená podlahová sonda a automaticky zvolí režim Priestor alebo Podlaha. Otočným ovládačom sa potom nastavuje komfortná teplota vzduchu alebo podlahy (podľa zvoleného režimu). Ak je pripojený tiež pilotný vodič, možno signálom prepínať medzi komfortnú a útlmovú (ECO) teplotou. Útlmová teplota je z výroby nastavená na 19 ° C, bez mobilnej aplikácie ju nemožno upraviť. V základnom móde nie je aktívne ani dotykové tlačidlo ECO na otočnom ovládači termostatu. Pomocou aplikácie EcoControl je možné aj pre základný mód spustiť režim Podlaha + Priestor a nastaviť limity pre teplotu podlahy. Otočným ovládačom sa v tomto nastavení riadi komfortná teplota vzduchu, limitovaná teplota podlahy je pevná.

  • Pokročilý mod 

Pomocou aplikácie EcoControl možno vytvoriť a nahrať do termostatu týždenný program, kedy termostat automaticky prepína medzi komfortnou a útlmovou teplotou. Zmenu teploty je možné naprogramovať v každú celú hodinu. Tento režim sa nazýva "AUTO" a je pri ňom aktivované aj dotykové tlačidlo ECO na ovládači termostatu. Tlačidlo užívateľovi umožňuje prepnúť mimo nastavený program medzi komfortnú a útlmovú teplotou, pri najbližšej programovej zmene sa ručný zásah anuluje. Dátum a čas, nevyhnutný pre režim AUTO, je v termostate aktualizovaný automaticky pri každom pripojení mobilnej aplikácie.

Načo slúži aplikácia EcoControl ?

  • pomocou bluetooth sa dá k termostatu pripojiť mobilná aplikácia EcoControl (dostupná pre Android a iOs),
  • k štandardnej prevádzke termostat túto mobilnú aplikáciu nepotrebuje, je určená k úprave parametrov prednastavených z výroby (hodnota teploty ECO, intenzita svietenia LED, kalibrácia teplotných senzorov) a / alebo nastavenie a spustenie termostatu v pokročilom móde (týždenný program),
  • aplikácia EcoControl nevyžaduje užívateľský účet, bluetooth umožňuje spojenie s termostatom iba z bezprostrednej blízkosti (dosah cca 3 m). Vzdialené ovládanie (internet, mobilné siete) tento výrobok nepodporuje.
  • termostat možno spustiť a prevádzkovať aj úplne bez aplikácie EcoControl, v takom prípade však iba v ZÁKLADNOM móde a s hodnotami prednastavenými z výroby.