Wifi modul VIVAX

top novinka
V predajni: 1 - 5 ks
42,00 € s DPH (35,00 € bez DPH)
ks

Kód: 1276
Hmotnosť: 0.2 kg
klimatizácie (čistenie a servis)

WIFI modul VIVAX

WIFI modul pre klimatizácie Vivax zo série Y, V, R, M - Design.

Vďaka jeho použitiu môžete ovládať svoju klimatizáciu prostredníctvom aplikácie nainštalovanej v tablete alebo smartfóne aj mimo domova či kancelárie.

Použitím Wifi modulu získavate možnosť zapnúť alebo vypnúť zariadenie, meniť teplotu a spustiť špeciálne funkcie odkiaľkoľvek na svete s prístupom na internet. Pred návratom z práce môžete spustiť klimatizáciu, aby ste dosiahli správnu teplotu.

Špeciálne funkcie

Časovač zapnutia / Časovač vypnutia

Môžete nastaviť konkrétne hodiny, kedy sa má klimatizácia spustiť alebo zastaviť v určité dni v týždni. Je možné zapnúť aj funkciu opakovania, vďaka ktorej sa zariadenie zapne každý týždeň v určených časoch.

Zahrievanie na 8°C 

Funkciu používame v prípade potreby temperácie miestnosti. Miestnosť temperuje na teplotu 8°C, aby nedošlo k poškodeniu pôsobením nízkych teplôt.

Funkcia spánku

Ľubovoľne si nastavte teplotu pre každú hodinu spánku.

Samodiagnostika

Stav svojho zariadenia si môžete skontrolovať prostredníctvom aplikácie, ktorá zobrazí parametre snímačov, ktoré sú normálne a ktoré nie. Tieto informácie výrazne uľahčia servisnému technikovi diagnostiku.

Spotreba energie

Pomocou aplikácie môžete skontrolovať spotrebu energie zariadenia a zistiť, za akých podmienok a kedy zariadenie spotrebovalo najviac energie za mesiac.

 

Poznámky: Ak klimatizácia nepodporuje nejakú funkciu, aplikácia ju skryje.