Atlantic F125 - D 1500 W

V predajni: 1 - 5 ks
165,13 € s DPH (137,61 € bez DPH)
ks

Kód: 1700
Ean: 3410530022163
Výrobca: Fenix
Značka: Atlantic
Šírka: 61.3 cm
Výška: 46.1 cm
Hĺbka: 11.4 cm
Hmotnosť: 5.3 kg
Príkon: 1500 W
IP krytie: IP 24
Dĺžka vodiča: 1.2 m s vidlicou
klimatizácie (čistenie a servis)

Priamovýhrevný konvektor Atlantic 1500W

Konvektor jednoduchý, nenáročný s nulovými nárokmi na údržbu a jednoduchou inštaláciou. Vďaka presnému elektronickému termostatu s programovaním je možné dosiahnuť výnimočné prevádzkové náklady na kúrenie. 

Vhodný pre miestnosť 15 až 18,5 m².

Je určený na vykurovanie rodinných domov, chát, bytov, kancelárií a aj nebytových priestorov. Priamovýhrevný konvektor Atlantic odovzdáva teplo konvekciou, vďaka čomu má veľmi dobrú dynamiku. Zároveň je vhodný aj do priestorov s nepravidelným využívaním.

Vlastnosti konvektora Atlantic

Konvektor Atlantic patrí medzi konvektory s  vykurovacou tyčou umiestnenou v karosérií z oceľového plechu. Povrchová úprava je prevedená komaxitom čisto bielej farby a biela je aj výdychová mriežka. Konvektor sa odporúča inštalovať na stenu. Pripájací vodič má dvojitú izoláciu a je zakončený vidlicou. Vidlica sa pri inštalácií môže odstrániť (nie je to dôvod k strate záruky). Súčasťou balenia je montážny rám na stenu.

  • farba biela, vrátane výdychovej mriežky,
  • elektronický digitálny termostat,
  • prívodný kábel s vidlicou - 1,2 m,
  • montážny rám na stenu je súčasťou balenia,

Regulácia konvektora Atlantic

Konvektor Atlantic  je vybavený digitálnym termostatom s možnosťou nastavenia režimu týždenný program alebo manuálne ovládanie. 

Možnosti nastavenia teploty

  • týždenný program,
  • manuálne ovládanie,
  • protimrazová ochrana,
  • tlačítko vypnúť / zapnúť.

Výhrevnosť konvektora Atlantic

Priamovýhrevný konvektor Atlantic 1500 W vyhreje pri tepelných stratách 80 W/m² (pri novostavbách) a 100 W/m² (pri starších domoch) miestnosť o veľkosti 15 až 18,5 m². Tepelnú stratu miestností je potrebné preveriť u projektanta.